Vi hjælper dig trygt med på den grønne bølge

Du tager sikkert mange beslutninger hver dag. Derfor får du ikke altid givet de vigtige beslutninger den opmærksomhed de burde have. Det kan gøre det svært at beslutte sig og i værste fald gøre at du ender med at fortryde dine valg.

Our awesome features

De svære valg

Om det er en bil, et hus eller en vuggestueplads til dit barn, så kan store beslutninger være svære at træffe og endnu sværere at gøre om. Gode beslutninger tages bedst når man har relevant information tilgængelig og de rigtige værktøjer ved hånden. Desværre bliver man tit overvældet med irrelevant data og nytteløse værktøjer som leder til valg man gerne havde været foruden. Dette kan i høj grad også gøre så gældende når man står overfor valget af om ens næste bil skal være en elbil. Det er derfor vi har lavet elbiil.dk. Fordi vi gerne vil hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger omkring din første (eller næste) elbil og alt hvad der følger med. Ikke mindst hvordan du bedst og billigst lader elbilen op. Vi tror på, at vi kan hjælpe dig - netop fordi vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker - så du kommer trygt med på den grønne bølge. Vi fremlægger alle data og information helt objektivt så du med ro i maven kan vælge den rigtige elbil og ladeløsning.

Valg af elbil er en personlig ting


Et eksempel på hvordan vores tilgang til valg af bil er synligt i artiklen hvilken elbil der er den bedste. Her viser vi hvor vigtigt det er, at du tager udgangspunkt i din egen situation og behov. Selvom vi er fortaler for brug af data og facts, er der mange andre ting i spil.

Hvad er elbiil.dk?

Elbiil.dk er en uafhængig platform, der giver økonomisk tryghed for dig som gerne vil skifte til en elbil. Vi indsamler al relevant information på de nyeste elbiler i Danmark samt oplysninger fra de mange operatører som tilbyder løsninger til opladning af elbiler. Elbiil.dk adskiller sig fra andre løsninger fordi du har mulighed for at få lavet beregninger der passer til lige netop din situation. Det betyder, at vi eksempelvis tager højde for: 1) Hvor mange kilometer du kører om året. 2) Hvor meget du forventer at lade ude og hjemme. 3) Hvad du betaler i elpris mv. Med denne information kan vi med det samme give dig tilpassede beregninger omkring din biløkonomi. Vi arbejder for at gøre de mest relevante data for elbiler tilgængelig for dig. Det gør vi, fordi vi ved, hvor vigtigt der er for dig, at du let og hurtigt, kan finde elbiler, der opfylder dine behov. Vi hjælper dig med at få overblik over pris, elforbrug, rækkevidde, ladehastighed og meget mere. Vi har en vision om at hjælpe dig hele vejen rundt om dit bilkøb. Derfor giver vi dig din egen garage, hvor du kan vurdere og sammenligne de biler, du er interesseret i. Sammenhold din egen oplevelse af de biler du prøvekører med bilens økonomi inden du tager beslutningen om, hvilken bil du vælger.

Besøg app.elbiil.dk

Our awesome features

Hvem er vi?

Vi har stor interesse i elbiler og elsker at arbejde med data. Vi har lavet elbiil.dk for at gøre det let at finde rundt i alle de ting, som du gerne skal have styr på inden du vælger din nye elbil og tilhørende ladeløsning. Vi er fuldstændig uafhængige af bilmærker og ladeløsninger. Målet er altid at fremstille data og sammenligninger helt objektivt, så du kan træffe dine valg omkring elbil og ladeløsning med ro i maven.

Daniel Andersen

Jesper Jonassen