Den gode prøvetur

En god, eller ja flere gode prøveture, er ofte afgørende for at kunne vælge den helt rigtige bil. Når du er oprettet som bruger hos os, kan du nemt booke din næste prøvetur direkte fra din garage. Læs med her og få inspiration til hvordan du optimerer dine prøveture.

Oplev forskellen ved at tage en prøvetur

Inden du træffer den endelige beslutning om hvilken bil du skal have, så er tiden brugt på at prøvekøre forskellige modeller guld værd. Måske forelsker du dig i en bil, der føles agil ved hver drejning, eller måske er komforten det afgørende for dig. Der mange ting, der bedste erfares ved at få prøvet bilen godt igennem.


Hvordan en elbil opleves under kørsel er en personlig ting. Eksempelvis vil der, selvom mange nye elbiler har sæder med høj kvalitet, stadig være variationer i siddekomforten, der rammer forskelligt hos den enkelte.


Fokus på detaljerne

De små aspekter som udsyn og siddekomfort kan være en afgørende forskel - og det er langt bedre at opdage disse små irritationer under en prøvetur end på din første køretur efter købet. Brug derfor prøveturene til at vurdere små detaljer som udsyn, den optimale kørestilling og sikre, at instrumentbrættet er let at aflæse og bruge.


Vi har samlet 10 inspirerende råd til en vellykket prøvetur herunder.

Xpeng G9

Vi hjælper dig med at finde elbil og opladning

Find og sammenlign elbiler

Søg blandt et bredt udvalg af elbiler, og sammenlign rå bildata som rækkevidde, ladehastighed, forbrug og priser. Det gør det let fordig, at finde en bil, der passer til netop dine behov.

Book prøvetur og bedøm elbiler

Book prøveturer direkte fra din garage, og husk oplevelsen med ratingmodulet. Det hele handler nemlig om den elbil, der er bedst for dig. Din oplevelse af bilen tæller lige så meget som de kolde fakta.

Find billigste opladning

Når du skal købe elbil, kan du spare mange penge ved at vælge den rigtige ladeløsning. Prøv vores beregner, der kan hjælpe dig med at finde frem til den opladning, som vil være bedst og billigst for dig.

Se sammenligninger

Vi har har sammenlignet en række elbiler. Se bl.a. hvordan årets firmabil 2024 klar sig, når den måles op imod andre populære elbiler.