Book prøvetur fra din garage

Nu kan du fra din garage booke prøveturer hos en forhandler nær dig. Med et klik på den grønne knap ‘book en prøvetur’, finder du en genvej til den formular, som du skal bruge for at booke dine prøveturer i dine favoritter. Enkelt og hurtigt.

Tid til en prøvetur - den er vigtig

Inden du lægger dig helt fast på en elbil, kan den tid du bruger på at prøvekøre forskellige biler være godt givet ud. Måske elsker du en bil, der mærkes i hver manøvre. Måske er det vigtigste for dig, at komme så komfortabelt frem som muligt. 


Uansat hvad der er vigtigt for dig, så er det en meget personlig ting, hvordan en elbil opleves at køre i. Eksempelvis er siddekomforten en individuel oplevelse. Mange nye elbiler har gode sæder, men til trods for sædernes høje kvalitet, vil der bare være biler, hvor du synes bedre om siddekomforten end andre biler.


Små ting gør den berømte forskel

Det er små ting som udsyn og siddekomfort, der kan gøre den berømte forskel - og det er bare bedre at erfare de små irritationsmomenter, der kan være, på en prøvetur end på den første køretur, efter du har købt bilen. Brug derfor dine prøveturer til for eksempel at finde ud af om udsynet er acceptabelt for dig, og om du kan finde en god kørerpostion, hvor du både sidder godt og er tilfreds med, hvordan du kan se instrumentbrættet.

Tag dig tid til flere prøveturer

Har du endnu ikke lagt dig fast på, hvilken bil, der skal være din første eller næste elbil, anbefaler vi, at du tager dig tid til flere prøveturer, og gerne mere end én prøvetur i den bil, der ender med at blive din favorit. Med funktionen ‘book en prøvetur’ i din garage, kan du gøre det nemmere for dig selv og spare tid, når du vil booke dine prøveturer.

Image alt

Book og bedøm dine elbiler via din garage

For hver bil du prøvekører, kan du via din garage give bilen og din oplevelse en rating fra 1 til 5 inden for fem kategorier. Når du vurderer dine biler på den måde, så husker du måske bedre dine prøveturer, og du bevarer overblikket over de forskellige biler.


Har du endnu ikke lagt dig helt fast på, hvilken bil, der skal være din første eller næste elbil, så kom ud og prøvekør dem. Book og bedøm bilerne og din oplevelse via din garage - så kan du måske bedre vælge din første eller næste elbil med ro i maven. Vi hjælper dig med at finde elbil og opladning

Find og sammenlign elbiler

Søg blandt et bredt udvalg af elbiler, og sammenlign rå bildata som rækkevidde, ladehastighed, forbrug og priser. Det gør det let fordig, at finde en bil, der passer til netop dine behov.

Book prøvetur og bedøm elbiler

Book prøveturer direkte fra din garage, og husk oplevelsen med ratingmodulet. Det hele handler nemlig om den elbil, der er bedst for dig. Din oplevelse af bilen tæller lige så meget som de kolde fakta.

Find billigste opladning

Når du skal købe elbil, kan du spare mange penge ved at vælge den rigtige ladeløsning. Prøv vores beregner, der kan hjælpe dig med at finde frem til den opladning, som vil være bedst og billigst for dig.

Se sammenligninger

Vi har kørt nogle elbiler igennem vores sammenligner. Se bl.a. hvordan årets bil Hyundai Ioniq 5 klarer sig, når den måles op imod andre populære elbiler.