Bil-update
Ford Mustang Mach-E

Ford har for første gang i 55 år udviddet Mustang-familien med Mustang Mach-E. Som en helt ny og elektrisk SUV bygger den på de klassiske Mustang dyder: Frihed, råstyrke og oprør. Ford peger selv på, at Mustang Mach-E er en strømlinet og smuk SUV, der giver køreglæde og elektrisk råstyrke kombineret med avanceret online teknologi. Er du til fart og rå power, så klarer Mustang Mach-E GT 0-100 km/t på bare 3,8 sekunder. Er du til lang rækkevidde, så er det måske snarere versionen med udviddet rækkevidde og baghjulstræk, som kan fange din opmærksomhed. Her får du nemlig op til 600 km rækkevidde. Læs med her og se hvad Ford byder på, når de bringer den ikoniske pony ind i fremtidens elektrificering af elbiler.

Image alt

Batteripakker og bildata

Ford Mustang Mach-E med to batteripakker. En lille batteripakke på 70 kWh (netto) og en stor batteripakke på 91 kWh (netto). Begge batteripakker kan kobles sammen med enten bag- eller firehjulstræk. Den længste rækkevidde opnås med den storebatteripakke, hvor der opnås en rækkevidde på 600 km på en opladning, når den bliver koblet sammen med baghjulstræk (RWD UR). Bilen leveres med en batterigaranti på 8 år, dog maksimalt 160.000 km.

Ford Mustang Mach-E
Premium RWD UR (91 kWh)

Ford Mustang Mach-E fås i tre udstyrsversioner. Her ser vi nærmere på bildata for den mellemudstyrede version med baghjulstræk og udviddet rækkevidde, Premium RWD UR. Premium RWD UR, har den et forbrug, der svarer til, at den ved blandet kørsel kører 5.78 km pr. kWh. Det tilsvarende tal for en Telsa Model Y er 5.92 km pr. kWh. Når det kommer til den tid, du skal forvente at bruge på at fylde batteriet, når du er på farten, så får du under optimale betingelser 7.1 km på batteriet, for hvert minut du lynlader. Mach-E er desuden godkendt til 75 kg taglast (dog kun 65 kg for varianter med panoramatag). De officielle tal for ser således (januar 2023):

Motorydelse

294 hk

Rækkevidde

600 km (WLTP)

Forbrug

173 wh/km (WLTP)

Lynladning

150 kW (DC)

Bagagerum

402 liter

Træk

1500 kg

Hvad koster Ford Mustang Mach-E?

Fraprisen for Ford Mustang Mach-E er 399.000 (kampagnepris april 2023), men foretrækker du den mellemudstyrede version, Premium RWD UR, som du ser data på herover, er prisen 439.990. Prisen på elbiler ændrer sig løbende. Smut derfor altid en tur forbi vores pristjek, hvor vi hver måned opdaterer priserne på alle elbiler i Danmark.

⭐⭐⭐⭐⭐

2021 grading

Voksensikkerhed

92%

Børnesikkerhed

86%

Fodgængersikkerhed

69%

Sikkerhedssystemer

82%

Er Ford Mustang Mach-E noget for dig?

På vores platform, app.elbiil.dk, kan du oprette en gratis profil og tilføje en eller flere biler til din garage. Prøv for eksempel med en Mach-E og book en prøvetur. Oplev om det er en bil for dig, og giv bilen din egen rating. Så husker du bedre din oplevelse.

Udstyr

Både de baghjulstrukne og firehjulstrukne varianter af Mustang Mach-E er spækket med standardudstyr. Standardudstyret i Mustang Mach-E RWD giver et sporty udtryk med 18” alufælge, LED-for- og -baglygter, integreret spoiler på bagklap, sorte hjulbuer og sidelister, mørktonede ruder og sidespejle med Mustang-lyslogo. I kabinen følges det op med 6-vejs manuelt justerbare forsæder, opvarmet rat, forrude, forsæder og sidespejle, trådløs oplader, 2-zoners klimaanlæg, elektrisk håndbremse, nøglefri start. Det høje udstyrsniveau fortsætter når det kommer til sikkerhed. Du får bl.a. intelligent adaptiv fartpilot med Stop & Go og Lane Centering System, automatisk nødbremse (Pre-Collision) med kamera og radar, parkeringssensor for og bag, bakkamera, Blind Spot Information System (BLIS) med advarsel om krydsende trafik samt automatisk op- og nedblænding. For de firehjulstrukne AWD-varianter får du 19" alufælge, SENSICO sæder med røde syninger og 8-vejs eljusterbare forsæder samt elfoldbare sidespejle. Alle varianter af Mustang Mach-E er som standard udstyret med tre unikke Drive-mode-køreprogrammer (whisper, Active og Untamed). Mustang Mach-E fås også et smart panoramatag.

Lodret touch screen

Det høje udstyrsniveau fortsætter med 10,2” digital instrumentering, 15,5” lodret touchskærm og næste generations SYNC med navigation. 6 højtalere, Android Auto og Apple CarPlay samt trådløse over-the-air-opdateringer-

Our awesome features
e-Latch låsesystem

Mustang Mach-E er toppet op med de nyeste teknologier og features. Af standardudstyr er der e-Latch-låsesystem med telefon som nøgle

Our awesome features
Frunk

Mustang Mach-E har en såkaldt ’frunk’, et ekstra bagagerum placeret under bilens fronthjelm. Bagagerummet rummer op til 100 liter (81 liter med medfølgende rumdelere). Rummet har bundprop, så det nemt kan skylles efter brug, og det er derfor også ideelt til fx opbevaring af mountainbikeudstyr, vådt badetøj m.m.

Our awesome features

Tag også et kig på

Er du nysgerrig på andre elbiler, så tag også et kig på disse fuldelektriske biler.