BILNYHED
MG4 Electric

MG4 Electric har fået europæisk premiere og introduceres i oktober 2022 på det danske marked. MG4 Electric er domineret af et dynamisk design med en umiskendligt front i form af iøjnefaldende forlygter og lodrette blinklys. Aerodynamikken forbedres af en sofistikeret overgang til en dobbelt tagspoiler. Kabinen er minimalistisk designet. Enkeltheden er gennemgående og finishen omhyggelig. I udstyrsversionen, Luxury, får du under betegnelsen MG Pilot blandt andet avancerede førerassistent- og sikkerhedssystemer, som advarsel om frontkollision, adaptiv fartpilot, vognbaneadvarsel og -assistent. MG4 Electric har en flydende 10,25" infotainmentskærm, som eksempelvis giver mulighed for opkobling til Apple Carplay og Android Autoog betjening af aircondition.

Image alt

Batteristørrelse

MG4 Electric kommer i første omgang i en baghjulstrukket version, som kobles sammen et batteri på 61.7 kWh (netto).

MG4 Electric Luxury

61.7 kWh

Motorydelse

204 HK

Rækkevidde

435 km

Forbrug

6,02 km/kWh

Lynladning

8.70 km/min

Bagagerum

350 liter

Hjultræk

RWD

Hvad koster MG-4 Electric?

MG4 Electric introduceres i første omgang i udstyrsversionen, Luxurytil en pris fra 284.999 kr. Men priserne på elbiler svinger, så kig forbi vores pristjek og følg prisudvikling på alle elbiler.

Er MG4 Electric noget for dig?

På vores gratis platform kan du oprette en gratis profil eller login og tilføj en MG4 electric til din garage. Book en prøvetur. Oplev om den er noget for dig, og giv den din egen rating. Så husker du bedre din oplevelse.

Hey, du kan også tage et kig på disse