Elbiler i Danmark

Her finder du et overblik over elbiler på det danske marked. Dyk ned i et udvalg af elbiler fra forskellige bilmærker på det danske marked.

Vi er i fuld sving med at gøre listen herunder komplet, så vi kan tilbyde dig et indblik i alle bilmærkernes modeller. Indtil vi er klar med det, kan du jo tage et nærmere kig på dem, vi allerede har klar:

Spar tid med vores guide til elbiler

Er du tvivl om, hvilken elbil, der er den rigtige for dig, så har vi designet en elbilsguide, som giver dig en liste med de elbiler, der passer til dit behov. Med guiden, som vi kalder for Green Fit, slipper du for at bruge utallige timer på, at browse rundt på mange websites.

Prøv vores beregner til ladeløsninger

Den er utrolig let at bruge


Når du har fundet den rigtige elbil, får du nok også brug for en ladeløsning.

Vi har lavet en beregner, som kan hjælpe dig med at finde den billigste opladning.


Start videoen nedenfor og se hvordan den virker.


MERE OM ELBILER

Gå på opdagelse i vores ​artikler, tips og historier.

FIND INSPIRATION

Er du tvivl om hvilken elbil, der er den rigtige for dig. Så tjek vores sammenligninger, hvor vi måler udvalgte elbiler op imod hinanden på parametre som rækkevidde, forbrug og ladehastighed.

Sammenlign elbiler

Er du tvivl om hvilken elbil, der er den rigtige for dig. Så tjek vores sammenligninger, hvor vi måler udvalgte elbiler op imod hinanden på parametre som størrelsen på batterierne, rækkevidde, effektvitet og ladehastighed. For at kunne sammenligne skal du oprette en gratis profil og tilføje elbiler til din garage.

Vil du holdes opdateret?