BILNYHED
Renault Megane E-TECH Electric

Renault Megane E-TECH Electric, som er en del af finalefeltet i Car of the Year 2021, og Renaults nye elbil i C-segmentet, er på vej til det danske marked. Den lander til foråret med tre udstyrsversionen, hvor den standardudstyrede Equilibre blandt andet har 18 tommer alufælge, fuld LED, bakkamera og fuld ADAS sikkerhedspakke. I den næste version, Techno, får du eksempelvis klimaanlæg, automatisk foldbare sidespejle samt tonede ruder bag, men går du op i den højeste udstyrversion, Iconic, får du skruet helt op for luksuriøsisten. Her får du nemlig specielle 20 tommer fælge, ægte træ på dørsider og instrumentbord, lædersæder og Harman Kardon lydsystem.

Image alt

Batteristørrelser

Reanult Megane E-TECH kommer i batteristørrelser på 40 kWh (boost charge) og 60 kWh (optimum charge), som i begge versioner er forhjulstrukket.

Renault Megane E-TECH Electric Equilibre

40 kWh Basismodel

Motorydelse

130 HK

Rækkevidde

300 km

Forbrug

5.7 km/kWh

Lynladning

5.7 km/min

Bagagerum

440 liter

Hjultræk

FWD

Hvad koster Renault Megane E-TECH Electric?

Renaults nye elektriske Renault Megane lander på det danske marked til foråret med en frapris på 266.990 kroner. Men som med alt andet svinger priserne på elbiler også. Med vores pristjek kan du følge prisudvikling på alle elbiler.

Renault Megane E-TECH Electric Iconic

60 kWh Topmodel

Motorydelse

220 HK

Rækkevidde

450 km

Forbrug

5.85 km/kWh

Lynladning

8.1 km/min

Bagagerum

440 liter

Hjultræk

FWD

Er Renault Megane E-TECH Electric noget for dig?

På vores gratis platform kan du oprette en gratis profil eller login og tilføj en Renault Megane E-TECH Electric til din garage. Book en prøvetur. Oplev om den er noget for dig, og giv den din egen rating. Så husker du bedre din oplevelse.

LÆS OGSÅ