BILNYHED
Skoda Enyaq Coupe iV

Skoda er klar med en coupé-formet modelvariant af Skoda Enyaq iV. Den er meget passende navngivet Skoda Enyaq Coupé iV, og der startes på øverste hylde med en RS variant. Enyaq Coupé iV RS er godt udstyret. Som standard får du bl.a. panorama glastag, fuld LED-Matrix-forlygter, varmepumpe og 13" infotainment display. Men derudover får du også udstyr, som er ekstraudstyr i andre Enyaq modeller, bl.a. nøglefri betjening, assisted drive basis, træthedsregistrering, elektrisk justorbart førersæde og sunset-tonede ruder. Den oplyste kølergrill, sportssæder og instrumentbord med lime-grønne kontrastsyninger er nogle af de spændende designpunkter.

Image alt

Hvilken SUV-coupe er bedst?

Vi har sammenlignet Skoda Enyaq Coupé iV med Volkswagen ID.5 GTX og Audi Q4 e-tron Sportback. Tjek sammenligningen og se hvordan Enyaq Coupé iV RS klarer sig, når den måles op imod andre stærke SUV-coupe elbiler.

Modelvarianter

Desværre kan du foreløbig ikke vælge mellem andre varianter end en topudstyret og firhjulstrukket RS-model, som er koblet sammen med et batteri på 77 kWh (netto).

Skoda Enyaq Coupé iV RS

77 kWh

Motorydelse

299 HK

Rækkevidde

521 km

Forbrug

5.95 km/kWh

Lynladning

8.6 km/min

Bagagerum

570 liter

Hjultræk

RWD

Hvad koster Skoda Enyaq Coupe iV RS?

Skoda coupeformede Enyaq iV er landet på det danske marked med en frapris på 538.995 kroner. Men som med alt andet svinger priserne på elbiler også. Med vores pristjek kan du følge prisudvikling på alle elbiler.

Er Skoda Enyaq Coupe iV noget for dig?

På vores gratis platform kan du oprette en gratis profil eller login og tilføj en Skoda Enyaq Coupe iV RS til din garage. Book en prøvetur. Oplev om den er noget for dig, og giv den din egen rating. Så husker du bedre din oplevelse.

LÆS OGSÅ