BILNYHED Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen præsenterer den nye ID.buzz som elbilen med det ikoniske design, der løser alle transportbehov. Der er masser af plads til familien og bagagen. Buzz er kendetegnet ved en lang akselafstand og et kompakt karroseri, der kommer som både standardfarve og i den klassiske tofarvede stil. ID. Buzz har innovative assistentsystemer og et 100 % digitaliseret cockpit. Volkswagen oplyser, at den kan opleves fra oktober 2022.

Image alt

De kolde facts

Volkswagen ID. buzz kommer med en anvendelig batterikapacitet på 77 kWh og en motoreffekt på 204 hk samt en trækevne på 1.000 kg. Den trækker på baghjulene. Opladning sker med 11 kW (DC) og 170 kW (AC).

Volkswagen

ID. Buzz

Motorydelse: 204 HK Rækkevidde: 418 km Forbrug: 4.81 Km/kWh Lynladning 20-60%: 14 min Pris: 489.995 kr.

Prøv vores platform

Du kan finde volkswagen ID. Buzz og hundredevis af andre elbiler på vores web-applikation, app.elbiil.dk. Opret en GRATIS profil og få fordel af de mange muligheder platformen tilbyder: Sammenlign rå bildata, få beregnet bilkøkonomi for flere biler eller book din prøvetur via din garage på platformen. Når du har lagt dig fast på en elbil, kan du også finde den billigste opladning, og sparer tusindvis af kroner på at vælge rigtigt.