Nyheder

Her finder du nyheder og artikler om elbiler, opladning, biløkonomi og andet relevant stof.


Prisovervågninger

Vi overvåger løbende prisudviklingen på el og elbiler. Det giver dig mulighed for at få et overblik over markedernes udvikling.

Ændring af elafgiften

Den meget omtalte elafgift sænkes med 14 øre per 1. juli 2022 så den vil udgøre 76,3 øre / kWh ex. moms. Vi har regnet på hvad det vil betyde for dig.

4. maj 2022

Læs nu

Tal og data på den nye Nissan ARIYA

Nissan er i gang med forsalget af deres seneste fuldelektriske bil, ARIYA. Er du nysgerrig? Så giver vi dig et overblik over dens varianter, deres priser forbrug, rækkevide og andre tal og data.

22. april 2022

Læs nu

Parkeringsregler for elbiler

Den nye Toyota bZ4X kan nu findes på elbiil.dk

Er du interesseret i Toyotas nye elbilsmærke bZ4X? Så kan den reserveres nu, og vi er naturligvis klar med pris og andre bildata, så du kan køre den i garage og sammenligne den med andre elbiler og finde ud af, hvilken ladeløsning, der er den billigste for dig.

7. april 2022

Læs nu

Parkeringsregler for elbiler

Regler for parkering med elbil

Flere og flere større danske byer vil gerne hjælpe grøn energi på vej og giver elbilister hel eller delvis gratis parkeringsmulighed. Men regler er ikke ens. Vi giver dig et overblik over hvordan reglerne i de større danske byer.

30. marts 2022

Læs nu

Find den bedste elbil

Elbiil.dk sammenligner kraftfulde elbiler til under 500.000 kr.

Hvordan klarer 3 kraftfulde elbiler til sig i en direkte duel på rækkevidde, forbrug og ladehastighed. Vi er dykket ned i posen med udvalget af elbiler og sammenligner BMW i4, Polestar 2 og Tesla model 3, der alle er fyldt med hestekræfter og fås i versioner til under en halv million.

22. marts 2022

Læs nu

Find den bedste elbil

Mercedes-Benz er klar med prisen på EQE

Godt nyt til firmabilsegmentet. Mercedes-Benz er klar med de to første varianter af den fuldelektriske E-klasse. Se deres pris og læs mere om elbilernes data.

19. marts 2022

Læs nu

Find den bedste elbil

Rækkevidde angst

Angsten for om elbilens rækkevidde er tilstrækkelig, er det, der afholder flest fra at skifte til elbil. Men selvom virkelighedens værste strabadser kan reducere en elbils rækkevidde, så er der ikke for alvor grund til at bekymre sig om rækkevidden. Læs hvorfor.

15. marts 2022

Læs nu

Find den bedste elbil

Den bedste elbil til dig

Vi har lavet en grundig gennemgang af de ting du skal lægge vægt på når du skal vælge din nye elbil. Vi stiller også nogle hjælpsomme værktøjer til rådighed så du lettere kan finde den elbil der passer til dine behov.

25. februar 2022

Læs nu

Fiat Honda Volkswagen

Elbiil.dk sammenligner Fiat | Honda | Volkswagen

Hvordan klarer de prisvenlige bybiler sig i en direkte sammenligning. Kan den den stilskabende italiener, Fiat 500, klarer sig overfor den futuristiske japaner. Honda e, og den velbyggede tysker, Volkswagen e-up? Vi har sammenlignet deres rækkevidde, forbrug og ladehastighed på farten.

25. februar 2022

Læs nu

Sammenlign elbiler

Så er elbiil.dk klar med den ultimative sammenligningsside

Nu kan du sammenligne bilerne i din garage på følgende parametre: Rækkevidde, Forbrug/Effektivitet, Ladehastighed og batteri-størrelse.

20. februar 2022

Prøv med det samme

Bilbudget

Elbiil.dk lancerer det komplette budget for dig med elbil

Vi giver dig nu et biløkonomi-modul, hvor du kan arbejde med budgetter for alle bilerne i din garage. På den måde kan du få et godt overblik over alle de udgifter, der ligger udover selve købet af elbilen.

13. februar 2022

Læs nu

Opel Mercedes Tesla

Elbiil.dk sammenligner Opel | Mercedes | Tesla

Kan den nye Opel Combo-e Life med 7 sæder klarer sig overfor de prismæssigt tungere Mercedes EQV300 og Tesla Model X. Vi har sammenlignet rækkevidde, forbrug og ladehastighed.

12. februar 2022

Læs nu

Elbilerne kommer

En dansk PhD-afhandling gør os meget klogere på hvad de kommende års store vækst af elbiler vil betyde for vigtige ting som behov for lynladere, belastningen af elnettet og hvornår det bedst kan betale sig at oplade sin elbil.

2. februar 2022

Læs nu

Import af elbil fra Tyskland

Kan det være en god forretning at importere en elbil fra Tyskland? Vi har fået en med god erfaring til at give god råd videre.

20. januar 2022

Læs nu

Fri opladning

Findes der virkelig muligheder for fri opladning til en fast månedlig pris? Blive klogere på det i denne artikel.

17. januar 2022

Læs nu

Clever tilbagebetaling

Få svar på, hvordan Clevers abonnement og tilbagebetalingssats beregnes.

10. januar 2022

Læs nu

De første syv dage med elbil

Hvordan er skiftet til elbil? Vi giver dig en ærlig beretning om de første 7 dage som elbilsejer.

10. januar 2022

Læs nu