Nyheder

Her kan du finde alle vores nyheder og artikler om elbiler og opladning, ligesom du kan holde dig ajour med priserne på el og elbiler.

Prisovervågninger

Vi overvåger løbende prisudviklingen på el og elbiler. Det giver dig mulighed for at få et overblik over markedernes udvikling.

Bilpodcastens 10 spare tips

Opgraderet Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron har fået en omfattende opgraderinger af drivlinjen med bl.a. højere ydelse og ladeeffekt samt udviddet standardudstyr.

26. september 2023

Læs nu

Bilpodcastens 10 spare tips

Nyhedsbrev september 2023

Er elbilerne faldet i pris? Læs med her og opdag realiteterne eller bliv inspireret af Bilpodcasten, der giver dig 10 gode råd til, hvordan du kan spare penge.

11. september 2023

Læs nu

Volkswagen ID.7

Volkswagen ID.7

Volkswagen har åbnet for bestillinger på den nye ID.7, som lanceres til november. Se priser, forbrug og andre data på volkswagen ID.7.

28. august 2023

Læs nu

Kia EV9

KIA EV9

KIA EV9 er på vej til Danmark, og prisen på lanceringsvarianten, Premium Launch Edition samt GT-line er klar. Se priser, forbrug og andre data på KIA EV9

22. august 2023

Læs nu

BYD Dolphin

BYD Dolphin

BYD er klar med prisen på de to første versioner af DOLPHIN. Se priser, forbrug og andre data på BYD DOLPHIN

13. august 2023

Læs nu

Hyundai IONIQ 6

Hyundai IONIQ 6

Fra den 14. april 2023 kan du bestille IONIQ 6, der lige som IONIQ 5 har hurtig opladning og stor rækkevidde. Læs med her og se bl.a. hvad det aerodynamiske design kan gøre for bilens performance.

8. april 2023

Læs nu

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Frihed, råstyrke og oprør til skarp pris. Ford kører kampagne på den ikoniske og nu elektrificerede pony, Mustang Mach-E. Læs mere om den strømlinede og flotte SUV. Måske er det noget for dig.

15. januar 2023

Læs nu

Citroën ë-C4

Citroën ë-C4 vs Opel Mokka-e

To biler der gerne vil slå sig på komfort og unikt design. Begge biler brager ind i 2023 år med attraktive kampagnepriser. Men hvordan klarer de sig, når de måles på rå data og sammenlignes på udstyr? Det er super tæt løb. Læs med og find din favorit.

14. januar 2023

Læs nu

Citroën ë-C4

Citroën ë-C4

Nytårskampagne på nye udstyrsversioner af ë-C4. Der er en god besparelse at hente, men vær særligt opmærksom på ën ting. Læs med her og bliv klogere.

14. januar 2023

Læs nu

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

IONIQ 5 er tilbage efter at Hyundai som så mange andre bilproducenter har været ramt mangel på komponenter. Med modelskiftet til 2023 har IONIQ 5 fået længere rækkevidde. Læs med og se hvad bilen byder på.

14. november 2022

Læs nu

BYD ATTO 3

BYD ATTO 3

BYD kommer til Danmark med 3 fuld elektriske biler. Har den kompakte SUV ATTO 3, der har fået topkarakter i Euro NCAP's sikkerhedstest, mon potentiale til at blive et hype. Læs med og se hvad du mener.

9. november 2022

Læs nu

Polestar 3

Polestar 3

Skandinavisk minimalisme og rene linjer smelter sammen med de kendte træk fra en klassisk sportsbil, og til sammen definerer det Polestars bud på den elektriske tidsalders SUV.

24. oktober 2022

Læs nu

Fjer

Få en ekstra fjer oven i hatten

Vi har indgået samarbejde ned Northe, som giver os mulighed for at give dig gratis ladekredit, når du bestiller ladeløsning igennem os.

1. september 2022

Læs nu

Volkswagen ID. buzz

De nye refusionssatser er klar

Den 1. juli blev elafgiften reduceret, og ladeoperatørerne har nu justeret deres refusionsatser. Se den komplette liste med de nye refusionsatser.

18. juli 2022

Læs nu

Volkswagen ID. buzz

BILNYHED - Volkswagen ID.buzz

Volkswagen præsenterer den nye ID.buzz som elbilen med det ikoniske design, der løser alle transportbehov. Der er masser af plads til familien og bagagen.

14. juni 2022

Læs nu

PRODUKTNYHED - Book prøvetur fra din garage

Nu kan du fra din garage booke prøveturer hos en forhandler nær dig. Med et klik på den grønne knap ‘book en prøvetur’, finder du en genvej til den formular, som du skal bruge for at booke dine prøveturer i dine favoritter. Enkelt og hurtigt.

6. juni 2022

Læs nu

Ændring af elafgiften

Den meget omtalte elafgift sænkes med 14 øre per 1. juli 2022 så den vil udgøre 76,3 øre / kWh ex. moms. Vi har regnet på hvad det vil betyde for dig.

4. maj 2022

Læs nu

BILNYHED - Nissan ARIYA

Nissan er i gang med forsalget af deres seneste fuldelektriske bil, ARIYA. Er du nysgerrig? Så giver vi dig et overblik over dens varianter, deres priser forbrug, rækkevide og andre tal og data.

22. april 2022

Læs nu

Parkeringsregler for elbiler

BILNYHED - Toyota bZ4X

Er du interesseret i Toyotas nye elbilsmærke bZ4X? Så kan den reserveres nu, og vi er naturligvis klar med pris og andre bildata, så du kan køre den i garage og sammenligne den med andre elbiler og finde ud af, hvilken ladeløsning, der er den billigste for dig.

7. april 2022

Læs nu

Parkeringsregler for elbiler

Regler for parkering med elbil

Flere og flere større danske byer vil gerne hjælpe grøn energi på vej og giver elbilister hel eller delvis gratis parkeringsmulighed. Men regler er ikke ens. Vi giver dig et overblik over hvordan reglerne i de større danske byer.

30. marts 2022

Læs nu

Find den bedste elbil

SAMMENLIGNING - BMW i4 | Tesla Model 3 | Polestar 2

Hvordan klarer 3 kraftfulde elbiler til sig i en direkte duel på rækkevidde, forbrug og ladehastighed. Vi er dykket ned i posen med udvalget af elbiler og sammenligner BMW i4, Polestar 2 og Tesla model 3, der alle er fyldt med hestekræfter og fås i versioner til under en halv million.

22. marts 2022

Læs nu

Volkswagen ID.5

BILNYHED: Mercedes-Benz EQE

Godt nyt til firmabilsegmentet. Mercedes-Benz er klar med de to første varianter af den fuldelektriske E-klasse. Se deres pris og læs mere om elbilernes data.

19. marts 2022

Læs nu

Find den bedste elbil

Rækkeviddeangst

Angsten for om elbilens rækkevidde er tilstrækkelig, er det, der afholder flest fra at skifte til elbil. Men selvom virkelighedens værste strabadser kan reducere en elbils rækkevidde, så er der ikke for alvor grund til at bekymre sig om rækkevidden. Læs hvorfor.

15. marts 2022

Læs nu

Find den bedste elbil

GUIDE - Den bedste elbil til dig

Vi har lavet en grundig gennemgang af de ting du skal lægge vægt på når du skal vælge din nye elbil. I denne guidede tur giver vi dig nogle værktøjer, som kan gøre det lettere for dig at finde den elbil, der passer til dine behov.

25. februar 2022

Læs nu

Fiat Honda Volkswagen

SAMMENLIGNING Fiat | Honda | Volkswagen

Hvordan klarer de prisvenlige bybiler sig i en direkte sammenligning. Kan den den stilskabende italiener, Fiat 500, klarer sig overfor den futuristiske japaner. Honda e, og den velbyggede tysker, Volkswagen e-up? Vi har sammenlignet deres rækkevidde, forbrug og ladehastighed på farten.

25. februar 2022

Læs nu

Sammenlign elbiler

PRODUKTNYHED - Ultimativ sammenligningsside

Nu kan du sammenligne bilerne i din garage på følgende parametre: Rækkevidde, Forbrug/Effektivitet, Ladehastighed og batteri-størrelse.

20. februar 2022

Prøv med det samme

Bilbudget

PRODUKTNYHED - Komplet budget for dig med elbil

Vi giver dig nu et biløkonomi-modul, hvor du kan arbejde med budgetter for alle bilerne i din garage. På den måde kan du få et godt overblik over alle de udgifter, der ligger udover selve købet af elbilen.

13. februar 2022

Læs nu

Opel Mercedes Tesla

SAMMENLIGNING Opel | Mercedes | Tesla

Kan den nye Opel Combo-e Life med 7 sæder klarer sig overfor de prismæssigt tungere Mercedes EQV300 og Tesla Model X. Vi har sammenlignet rækkevidde, forbrug og ladehastighed.

12. februar 2022

Læs nu

Our awesome features

Elbilerne kommer

En dansk PhD-afhandling gør os meget klogere på hvad de kommende års store vækst af elbiler vil betyde for vigtige ting som behov for lynladere, belastningen af elnettet og hvornår det bedst kan betale sig at oplade sin elbil.

2. februar 2022

Læs nu

Our awesome features

Import af elbil fra Tyskland

Kan det være en god forretning at importere en elbil fra Tyskland? Vi har fået en med god erfaring til at give god råd videre.

20. januar 2022

Læs nu

Our awesome features

Fri opladning

Findes der virkelig muligheder for fri opladning til en fast månedlig pris? Blive klogere på det i denne artikel.

17. januar 2022

Læs nu

Our awesome features

Clever tilbagebetaling

Få svar på, hvordan Clevers abonnement og tilbagebetalingssats beregnes.

10. januar 2022

Læs nu

Our awesome features

De første syv dage med elbil

Hvordan er skiftet til elbil? Vi giver dig en ærlig beretning om de første 7 dage som elbilsejer.

10. januar 2022

Læs nu

Vil du holdes opdateret?