BILNYHED
Nissan ARIYA

Forsalget af den nye Nissan Arriya blev sat i gang i starten af april 2022. Nissan oplyser, at mere end 800 danskere allerede har købt en Nissan ARIYA. Nu har Nissan åbnet for fuldt modelprogram. Nissan betegner selv Ariya, som en bil med et vovet udtryk og japansk, tidløs futurisme, hvor et fladt gulv og en åben rummelig kabine slår igennem.

Image alt

BILDATA

Nissan ARIYA kommer med to batteristørrelser, to udstyrsniveauer og to- eller firehjulstræk. Standardbatteriet er på 63 kWh og har en rækkevidde på op til 403 km og batteriet med 87 kWh har en rækkevidde på op 533 km (WLTP).

Nissan Ariya Advance

87 kWh

Motorydelse

238 HK

Rækkevidde

533 km

Forbrug

5,52 km/kWh

Lynladning

7,7 km/min

Bagagerum

468 liter

Hjultræk

FWD

Hvad koster Nissan ARIYA?

Priserne starter ved kr. 380.900 kr for en godt udstyret Nissan ARIYA Advance med standardbatteri. Er du mere interesseret i det store batteri er fraprisenfraprisen 425.900 for en forhjulstrukken version, og 448.900 for en med firehjulstræk. Men som med alt andet svinger priserne på elbiler. Med vores pristjek kan du følge prisudviklingen på alle elbiler.

Udstyr

En standardudstyret ARIYA hedder Advance og indbefatter alt i sikkerhedsudstyr og et væld af komfortudstyr, så som to 12,3” digitale skærme med swipe funktion. 360 graders kamera rundt om bilen, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot (ICC) og Intelligent vognbane-assistent (LKA), opvarmet forrude, trådløs oplader til smartphone, elektrisk bagklap, trådløs Apple CarPlay og Androit Auto, navigation og intelligent ruteplanlægger, der fortæller hvor, hvornår og hvor lang tid, du skal oplade for at nå en given destination. Den topudstyrede Evolve har ydermere elbetjent glastag, elektrisk midterkonsol, der kan flyttes frem og tilbage, head up display i forruden, intelligent fjernlys, der tænder og slukker enkelt dele af fjernlyset afhængig af modkørernes position, automatisk parkering, ventilerede forsæder, opvarmede bagsæder, bakspejl med kamera, BOSE audiosystem med 10 højtalere, memory funktion i nøglen (sæder, sidespejle etc.) m.m.

22 kW lader som standard

ARIYA har mulighed for at lade med op til 22 kW som standard (DC), hvilket giver en fuld opladning på henholdsvis tre og fire timer afhængig af batteristørrelse. Herudover er der mulighed for hurtigopladning med op til 130 kW.

Our awesome features
4WD og anhængervægt

ARIYA med 87 kWh batteri kan også fås med e-4ORCE, der er et nyudviklet firehjulstræk-system med to elektriske motorer, der tilpasser sig vejens beskaffenhed og sikrer optimal og sikker kørekomfort. Denne variant har samtidig en anhængervægt på 1.500 kg mod 750 kg på de øvrige varianter.

Our awesome features

elbiil.dk rater
Nissan Ariya Evolve

Vi har været ude og kører en tur i en Nissan Ariya Evolve (87 kWh), og set på, hvordan den klarer sig på køreoplevelse, støjniveau, sæder, udsyn og infotainment system. Ariya imponerer med dens kabine og komfort, og i den flot udstyrede Evolve, får man nemt følelsen af at stå foran en lille japansk lækkerbisken. Vi mener afgjort det er det hele værd at tage en prøvetur i en Nissan Ariya.

Køreoplevelse - 4⭐

Selvom der er tale om en lidt større og tung bil, så var den let at køre og reaktionerne som forventet

Støjniveau - 5⭐

Støjniveauet ved motorvejskørsel blev målt til 42 dB ved 110 km/t og en middelvind på 3 m/s. Til sammenligning kan en almindelig bil nemt ligge på 58-65 dB, hvilket opleves mere end dobbelt så højt

Sæder - 5⭐

Siddekomforten i de ventilerede sæder var imponerende god, og de elektriske justeringer giver gode muligheder for nem og hurtig justering. Det falde gulv og den rummelige kabine giver en imponerende god plads

Udsyn - 4⭐

Fortil var udsynet super godt, men bagtil har man ikke det bedste udsyn. Vi testede ikke Kamera-funktionen i bakspejlet, men det kan sikre, at der er fint udsyn i spejlet, så test det endelig, hvis du selv prøver en tur i Ariya'en.

Infotainment system - 5⭐

Udover et flot og meget funktionelt infotainment system, byder Nissan også ind med en meget velfungerende app

Our awesome features

Find flere elbiler

Alle varianter af Nissan Ariya kan findes her på elbiil.dk. Smut en tur forbi vores platform, app.elbiil.dk, hvor du kan søge blandt elbiler på det danske marked og sammenligne deres kvaliteter, beregne bilkøkonomi og give din egen vurdering af eksempelvis køreoplevelsen, sædernes siddekomfort og infotainment-systemet. Når du har fundet den eller de biler, du overvejer at købe, kan også finde den billigste ladeløsning.

TJEK OGSÅ

Vil du holdes opdateret?