Få en ekstra fjer oveni hatten

Vi har indgået et samarbejde med Northe, som giver os en unik mulighed for at belønne dit engagement i elbiil.dk. Når du bestiller en ladeløsning igennem elbiil.dk, giver vi dig nemlig 100 kroners gratis opladning med Northe-app'en. Du bliver ikke bundet af noget - det er ene og alene en bonus fra os til dig, som tak for din loyalitet.

Bestil opladning og få gratis ladekredit

En win-win situation

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde dig en bonus for din loyalitet. Vi kalder det faktisk win-win, for alt imens du får bestilt din ladeløsning på en nem måde og får en ekstra fjer oven i hatten, så støtter du samtidig op om elbiil.dk som en gratis platform for brugerne.

Sådan virker det

Find ladeløsning

Login eller opret en bruger på app.elbiil.dk, og tilføj din bil til din garage og få automatisk beregnet den billigste ladeløsning for dig.

Bestil ladeløsning

Klik på knappen 'bestil nu', og afgiv din ordre med en accept af betingelserne og et lille klik mere på knappen 'Ja, bestil nu'. (I enkelte tilfælde skal du bekræfte dine oplysninger, inden du kan afgive ordren)

Modtag din ladekredit

Når udbyderen har bekræftet din ordre, sender vi en kode, som du kan bruge til at indløse din ladekredit igennem Northe app'en.

Northe: en One-stop løsning

Northe er en one-stop løsning, som gør det lettere for elbilister at oplade deres bil på farten. Northe binder ladepunkter fra forskellige operatører sammen, og kan give dig flere fordele:

Adgang til mere end 200.000 ladepunkter i Europa

Oplad din elbil hos flere operatører

Nem og enkel tilmelding med BankID, Nem ID eller e-mail

Betal direkte i Northe-app'en eller med et Northe ladekort

Planlæg din rute, så planlægger Northe dine ladestop

Find nærmeste ladestander

Smut en tur forbi Northe

Our awesome features