BILNYHED
BYD ATTO 3, TANG og HAN

BYD, som er et af verdens bedst sælgende elbilmærker kommer nu til Danmark med 3 fuld elektriske biler: Den kompakte SUV, ATTO 3, samt den store 7-sæders SUV, TANG, og sedanen, HAN. BYD, som er en forkortelse for 'Build Your Dreams, kan være et nyt navn for flere danskere, men på verdensplan er det et af de førende EV-mærker i Kina. Og med en fornuftig pris på ATTO 3, der netop også har fået topkarakter i Euro NCAP's sikkerhedstest, er der potentiale til et hype. Her ser vi nærmere på BYD ATTO 3.

Image alt

Batteripakke

I introduktionsudgaven kommer BYD ATTO 3 med en batteripakke på 60,48 kWh (brutto), som koblet sammen med et forhjulstræk giver en rækkevidde på 420 km (WLTP) på en opladning. BYD ATTO 3 leveres med en batterigaranti på 8 år/ 200.000 km.

BYD ATTO 3 Comfort

60,48 kWh (brutto)

Motorydelse

204 hk

Rækkevidde

420 km

Forbrug

6,25 km/kWh

Lynladning

5,3 km/min

Bagagerum

440 liter

Træk

0 kg

Hvad koster BYD ATTO 3?

BYD ATTO 3 Comfort lanceres på det danske marked til en vejledende pris 329.995 kr, og vil du op i Design-versionen koster den 359.995 kr. Men priserne på elbiler svinger, så kig forbi vores pristjek og følg prisudvikling på alle elbiler.

Hvor sikker er BYD ATTO 3?

BYD ATTO 3 sikkerhedstestet af Euro NCAP i 2022. Euro NCAP sikkerhedstesteter biler med den klassiske kollisionstest, og som noget nyt har de nu også indført et struktureret evaluerings- og klassifikationssystem indenfor komfort- og assistentsystemer. Her giver vi dig et hurtigt overblik, men smut også en tur forbi Euro NCAP og få et detaljeret indblik.

Voksensikkerhed

91%

Barnesikkerhed

89%

Se hele test resultatet

Our awesome features

Er BYD ATTO 3 noget for dig?

På vores gratis platform kan du oprette en gratis profil eller login og tilføj en BYD ATTO 3 til din garage. Book en prøvetur. Oplev om den er noget for dig, og giv den din egen rating. Så husker du bedre din oplevelse.

Udstyr

BYD ATTO 3 er både i Comfort og Design versionen flot udstyret og man kan hurtigt få fornøjelse af at kunne opnå en vis grad af luksus. Alle versioner indeholder bl.a. elektriske sidespejle, LED interiørlys, elopvarmede og elektriske justerbare sæder foran, trådløs opladning af smartphone, 360 graders kamera, blind spot, integreret parkeringsbremse (IPB), automatisk hold-funktion og intelligent fartpilot. Vælger du Design-versionen får du et centerdisplay på 15,6" i stedet for 12,8". Derudover får du elektrisk bagklap og flerfarvet fremfor enkeltfarvet ambientbelysning ved dørhåndtag.

Sikkerhed

BYD ATTO 3 tager din og dine passagerers sikkerhed alvorligt med syv airbags og tre ISOFIX-punkter. Herudover får du adaptiv fartkontrol, blind-vinkel sensor, 360-graders kamera, kollisions-alarm og parkeringssensor for og bag.

Our awesome features
Intelligent connectivity

Forbind din mobiltelefon til mediesystemet på den roterbare touch-skærm og få nem adgang til dine apps. Med Intelligent stemmestyring kan du holde hænderne på rattet og øjnene på vejen.

Our awesome features
Bagsædeplads

Bagi bilen er gulvet helt fladt, hvilket giver en god fornemmelse af plads for bagsædepassagerer.

Our awesome features

LÆS OGSÅ