Skal du ha' en

|

Du får et overblik over alle de vigtigste parametre såsom rækkevidde, ladehastighed, forbrug og pris. Vi gør det lettere for dig at finde den bil, der passer til lige netop DINE behov.

Find din nye elbil

Sammenlign elbiler

Ved du endnu ikke hvilken elbil du gerne vil have? Eller vil du gerne sammenholde de forskellige elbiler på en række centale parametre?


Hvilken bil, der er det bedste valg til dig, kan afhænge af flere ting, og det kan være en udfordring at finde ud af det. Med modulet find elbil gør vi det lettere for dig, at finde ud af hvilken bil, der er det bedste valg for dig.


  • Den prisvenlige familiebil - Leder du eksempelvis efter en økonomisk bil med god plads til familien, så kan du prøve at tilpasse din søgning på antal sæder kombineret med pris.


  • Trækkraft - Har du en campingvogn, en hesterailer eller måske en båd, har du sikkert brug for en bil, der kan trække tungt? Tilpas din søgning ud fra bilernes trækkraft og se dine muligheder.


  • Rækkevide og hurtigladning - Tilbringer du meget tid på landevejen, har du måske brug for en bil med stor rækkevidde og mulighed for at kunne lade hurtigt op. Tilpas din søgning på parametrene rækkevide og min. DC lade-effekt (kW), og find ud af hvilke biler der opfylder disse kriterier.


Når du har fundet en bil, der har din interesse, kan du parkere den i din egen garage, hvis du opretter en gratis profil på app.elbiil.dk. I garagen kan du eksempelvis også få automatiske beregninger, der hjælper dig med at finde de billigste ladeløsninger til dine biler.

Vores beregner er utrolig let at bruge

Start videoen nedenfor og se hvordan det virker.


Søg inspiration og bliv klog på elbiler

Gå på opdagelse i vores ​artikler, tips og historier.