Hvilken elbil skal du ha'?

|

Du får et overblik over alle de vigtigste parametre såsom rækkevidde, ladehastighed, forbrug og pris. Vi gør det lettere for dig at finde den bil, der passer til lige netop DINE behov.

Find din nye elbil

Har du prøvekørt en elbil?

Hvis du har, vil vi gerne høre lidt om din oplevelse. Svar på en håndfuld hurtige spørgsmål og hjælp os med at sætte mere fart på den grønne omstilling.

Sammenlign elbiler

Ved du endnu ikke hvilken elbil du gerne vil have? Eller vil du gerne sammenholde de forskellige elektriske biler på en række centale parametre? Hvilken bil, der er det bedste valg til dig, kan afhænge af flere ting, og det kan være en udfordring at finde ud af det. Med modulet find elbil gør vi det lettere for dig, at finde ud af hvilken bil, der er det bedste valg for dig.

Plads til familien

Leder du efter en økonomisk bil med god plads til familien - og måske endda den sammenbraget familie, hvor 5 siddepladser i kabinen ikke er nok - så kan du prøve at tilpasse din søgning på antal sæder. Hvis du samtidig tilpasser prisen, kan du hurtigt få et overblik over, hvad de billigste løsninger til familien vil koste.

Trække tungt

Har du en campingvogn, en hestetrailer eller måske en båd, har du sikkert brug for en bil, der kan trække tungt? Tilpas din søgning ud fra bilernes træk og se hvilke biler der giver dig mulighed for at trække tungt.

På langtur

Flere elbiler kommer med mere end en batteristørrelse. Tilbringer du meget tid på landevejen, vil du måske foretrække det store batteri, og gå efter en elektrisk bil, der lige så god på rækkevidde og som den er hurtig i opladning. Prøv at tilpasse din søgning efter rækkevide og minimum DC lade-effekt (kW), som er den hastighed, hvormed bilen kan lade ved offentlige ladestandere.

Find din nye elbil

Vi har gjort det nemt for dig at finde en helt rigtige elbil. Prøv vores gratis platform, hvor du får direkte adgang til eksempelvis pris, rækkevidde og ladehastighed på elbilsmarkedet. Du kan tilpasse dine søgninger og sammenligne de mest interessante biler i din helt egen garage, hvor du har dem parkeret og lige ved hånden, når du gerne vil se på dem igen.

Prøve vores beregner til ladeløsninger

Den er utrolig let at bruge


Når du har fundet den rigtige elbil, får du nok også brug for en ladeløsning.

Vi har lavet en beregner, som kan hjælpe dig med at finde den billigste opladning.


Start videoen nedenfor og se hvordan den virker.


MERE OM ELBILER

Gå på opdagelse i vores ​artikler, tips og historier.

BILNYHEDER

Når der kommer nye biler og modeller på det danske marked, opdaterer vi vores elbils-database, så snart pris og alle bilernes tal er tilgængelige. Her giver dig et udplug af de nye elbiler, der lander på markedet, og som du finder her på elbiil.dk.

Find din første eller næste elbil

På vores platform app.elbill.dk kan du finde den bil, der passer til netop DINE behov.

FIND INSPIRATION

Er du tvivl om hvilken elbil, der er den rigtige for dig. Så tjek vores sammenligninger, hvor vi måler udvalgte elbiler op imod hinanden på parametre som rækkevidde, forbrug og ladehastighed.

Sammenlign elbiler

Er du tvivl om hvilken elbil, der er den rigtige for dig. Så tjek vores sammenligninger, hvor vi måler udvalgte elbiler op imod hinanden på parametre som størrelsen på batterierne, rækkevidde, effektvitet og ladehastighed. For at kunne sammenligne skal du oprette en gratis profil og tilføje elbiler til din garage.

Vil du holdes opdateret?