Bil-nyhed
Hyundai IONIQ 6

Hyundai er på vej til Danmark med deres næste model i serien af elbiler under IONIQ-navnet. Fra 14. april 2023 kan IONIQ 6 bestilles til en frapris på 374.995 kr. IONIQ 6 er domineret af et skrånende tag, der understregner det strømlinede design, der får bilen til at virke slank og dynamisk. Det aerodynamiske design maksimerer den elektriske rækkevidde som sammen med de avancrede førerassistentteknologier og mange sikkerhedsfunktioner gør den interessant som firmabil. Herunder ser vi nærmere på Hyundai IONIQ 6.

Hyundai IONIQ 6

Batteripakker og bildata

Hyundai IONIQ 6 kan fås med en lille batteripakke på 53 kWh, og en stor batteripakke på 77,4 kWh, som koblet sammen med baghjulstræk giver en rækkevidde på 614 km (WLTP) på en opladning. Den store batteripakke kan også kobles sammen med firehjulstræk, hvilket giver en rækkevidde på 583 km. Hyundai IONIQ 6 leveres med en batterigaranti på 8 år, dog maksimalt 160.000 km.

Hyundai IONIQ 6
Long range (77,4 kWh)

I versionen med det store batteri, kan IONIQ 6 under optimale betingelser køre 6.99 km pr. kWh. Under de rette omstændigheder, kan du forvente at bilen lader med en fart, hvor du får fyldt 16.4 km på batteriet for hvert minut, når du lynlader. De officielle tal for versionen med lang rækkevidde ser således (april 2023):

Motorydelse

229 hk

Rækkevidde

614 km (WLTP)

Forbrug

143 wh/km (WLTP)

Lynladning

220 kW (DC)

Bagagerum

401 liter

Træk

1500 kg

Hvad koster Hyundai IONIQ 6?

Introduktionsprisen på Hyundai IONIQ 6 starter fra 374.995 kr. for en Standard Range Vil du op modellen med det store batteri og få længere rækkevidde, så starter prisen på 399.995 kr. Men prisen på elbiler svinger, så kig forbi vores pristjek, hvor vi hver måned opdaterer de aktuelle priser på alle elbiler i Danmark.

Hyundai IONIQ 6
Standard Range (53 kWh)

I versionen med det lille batteri, kan IONIQ 6 under optimale betingelser køre 7.19 km pr. kWh. Under de rette omstændigheder, kan du forvente at bilen lader med en fart, hvor du får fyldt 13.8 km på batteriet for hvert minut, når du lynlader. De officielle tal for versionen med lang rækkevidde ser således (april 2023):

Motorydelse

151 hk

Rækkevidde

429 km

Forbrug

139 Wh/km

Lynladning

180 kW (DC)

Bagagerum

401 liter

Træk

750 kg

⭐⭐⭐⭐⭐

2022 grading

Voksensikkerhed

97%

Børnesikkerhed

87%

Fodgængersikkerhed

66%

Sikkerhedssystemer

90%

Er Hyundai IONIQ 6 noget for dig?

På vores platform, app.elbiil.dk, kan du oprette en gratis profil og tilføje en eller flere biler til din garage. Prøv for eksempel med en IONIQ 6 og book en prøvetur. Oplev om det er en bil for dig, og giv bilen din egen rating. Så husker du bedre din oplevelse.

Hvordan er IONIQ 6 udstyret?

Hyundai IONIQ 6 fås i tre udstyrsversioner og i den topudstyrede ultimate-versionen ender du med en rigtig flot udstyret bil, bl.a. førersæde med memory funktion, støjdæmpende sideruder, 360 graders omgivelseskamera og automatisk nødbremse ved bakning samt blindvinkelsensor, der giver visning i instrumenteringen. Alle versioner indeholder bl.a. regnsensor, trådløs opladning, bakkamera, bluetooth med stemmegenkendelse, elektrisk håndbremse, motorvejsassistent, 2-zonet klimaanlæg, Apple Carplay og Android Auto, P-sensor for og bag, varme i rattet og USB-oplader ved bagsæderne. Derudover får du som standard også adaptiv fartpilot med stop & go funktion. Vælger du det mellemste udstyrsniveau, en IONIQ 6 Advanced, får du en bil med bl.a. mørktonede bagruder, mtorvejsassistent niveau 2, fjernlysassistent samt head-up display og varme i bagsæderne.

Bred integreret skærm

IONIQ 6 giver dig et bredt integreret display, der både indeholder en 12.3" touchskærm og en 12.3" digital instrumentering.

Our awesome features
45 liter bagagerum foran

IONIQ 6 byder på en ekstra plads til bagagen. Udover de 401 liter bagtil, så får du ekstra 45 liter foran i den såkaldte 'Frunk'

Our awesome features
Aerodynamik og andehale

Bagenden på IONIQ 6 karakteriseres af en ducktail-formet spoiler, som giver bilen en bedre downforce. Kombineret med et meget aerodynamiske design, giver det bilens en optimeret rækkevidde.

Our awesome features

LÆS OGSÅ

Er du nysgerrig på andre elbiler, så tag også et kig på disse fuldelektriske biler.