BILNYHED
Kia Niro EV

Den helt nye Kia Niro EV afløser en helt igennem succesfuld første generation af Niro. Omdrejningspunktet er K-platformen, hvor konstruktionen er udviklet og optimeret til at give flekibilitet, præstationer og sikkerhed. Platformen giver gode pladsforhold i kabinen. Niro er bl.a. standardudstyret med 8" touchskærm, automatisk klimaanlæg med 1 zone, p-sensor bag, bakkamera og intelligent skiltegenkendelse. I næste udstyrsniveau, Prestige, piftes touchskærmen op til 10.25", ligesom du blandt andet får p-sensor, regnsensor, elfoldbare sidespejle og krom-dørgreb. Med den topudstyrede version, Upgrade, får du el-bagklap, kunstlædersæder og aktiv blindvinkelassistent.

Image alt

Batteristørrelse

Kia Niro EV kommer i en forhjulstrukket version, som kobles sammen en batteristørrelse på 64.8 kWh (netto).

Kia Niro EV

64,8 kWh

Motorydelse

204 HK

Rækkevidde

460 km

Forbrug

6,17 km/kWh

Lynladning

5,30 km/min

Bagagerum

475 liter

Hjultræk

FWD

Hvad koster Kia Niro EV?

Kia nye generation af den succesfulde Niro er landet på det danske marked med en frapris på 339.990 kroner. Men som med alt andet svinger priserne på elbiler også. Med vores pristjek kan du følge prisudvikling på alle elbiler.

Er Kia Niro EV noget for dig?

På vores gratis platform kan du oprette en gratis profil eller login og tilføj en Kia Niro EV til din garage. Book en prøvetur. Oplev om den er noget for dig, og giv den din egen rating. Så husker du bedre din oplevelse.

LÆS OGSÅ