BILNYHED
Opel Mokka-e

Frækt design og høj siddeposition. Opel satser på masser af kræfter og køreglæde med den nye Mokka-e. Som den første i modelprogrammet har Mokka-e fået Opels nye ansigt og front-signatur Opel Vizor og er den første i segmentet til at få blændingsfrie lygter. Mokka-e byder på et 100 kW DC hurtiglader system. Opel fremhæver selv de gode og multijusterende ergonomiske sæder samt multimedie-systemet, som er kompatibelt med Apple Carplay og Android Auto og fås i op til en 10" højopløselig skærm, der er integreret i det nye Pure Panel.

Image alt

Batteristørrelse

Opel Mokka-e kommer i en forhjulstrukket version, som kobles sammen en batteristørrelse på 45 kWh (netto).

Opel Mokka-e

45 kWh

Motorydelse

136 HK

Rækkevidde

328 km

Forbrug

6,17 km/kWh

Lynladning

6,80 km/min

Bagagerum

310 liter

Hjultræk

FWD

Hvad koster Opel Mokka-e?

Opel Mokka fås for øjeblikket (januar 2023) i tre udstyrsvarianter, hvor den mindst udstyrede version, Style, står med en frapris på 299.990 kr. Brænder du mere for den topudstyrede Ultimate, hvor du bl.a. får LED forlygter, 12" Pure Panel Cockpit, navigation, nøglefri adgang og 180° bakkamera, så er fraprisen 369.990 kr. Lige nu kører Opel kampagnepriser, som betyder, at du kan spare 50.000 kr. Men priserne på elbiler svinger, så kig forbi vores pristjek, hvor vi hver måned giver dig de aktuelle priser på alle elbiler.

Hvor sikker er bilen?

Er bilen blevet testet hos Euro NCAP, kan du finde svaret i deres database. Euro NCAP sikkerhedstester biler med den klassiske kollisionstest, og som noget nyt har de nu også indført et struktureret evaluerings- og klassifikationssystem indenfor assistentsystemer. Her giver vi dig resultaterne, men vi anbefaler at du også smutter forbi Euro NCAP for et mere detaljeret indblik. Klik på stjernerne eller firkanterne for detaljerede rapporter.

Er Opel Mokka-e noget for dig?

På vores gratis platform kan du oprette en gratis profil eller login og tilføj en Opel Mokka-e til din garage. Book en prøvetur. Oplev om den er noget for dig, og giv den din egen rating. Så husker du bedre din oplevelse.

Andre kigger også på disse biler