BILNYHED
Polestar 3

Skandinavisk minimalisme og rene linjer smelter sammen med de kendte træk fra en klassisk sportsbil, og til sammen definerer det Polestars bud på den elektriske tidsalders SUV. Ifølge Polestar er 3'eren udviklet til at være en luksuriøs, kraftfuld og velkørende sports-SUV. Den er designet som en Polestar, men viser med dual blade-forlygter, en SmartZone og en aero-frontvinge nye kendetegn. De indvendige materialer er valgt ud fra deres bæredygtige egenskaber samtidig med, at de giver en premium æstetik og luksuriøs oplevelse. Polestar 3 lanceres med dual-motor og vil have en ydelse på 489 hk. Med den valgfrie performance-pakke vil bilen have en ydelse på 517 hk.

Image alt

Batteripakker

I introduktionsudgaven kommer Polestar 3 med en batteripakke på 107 kWh (brutto), som koblet sammen med et firehjulstræk giver en rækkevidde på 610 km (WLTP) på en opladning.

Polestar 3

107 kWh (netto)

Motorydelse

489 hk

Rækkevidde

610 km

Forbrug

4,59 km/kWh

Lynladning

12,2 km/min

Bagagerum

484 liter

Træk

2200 kg

Hvad koster Polestar 3?

Polestar 3 Long range Dual Motor lanceres på det danske marked til en vejledende pris 800.000 kr. Den valgfrie performance-pakke koster ved lanceringen 80.000 kr. Men priserne på elbiler svinger, så kig forbi vores pristjek og følg prisudvikling på alle elbiler.

Er Polestar 3 noget for dig?

På vores gratis platform kan du oprette en gratis profil eller login og tilføj en Opel Mokka-e til din garage. Book en prøvetur. Oplev om den er noget for dig, og giv den din egen rating. Så husker du bedre din oplevelse.

Udstyr

En standardudstyret Polestar 3 har ligesom vi kender det fra Polestar 2 med muligheder for nem konfiguration. Alle versioner vil dog bl.a. indeholde panoramisk glastag, LED-belysning både internt og eksternt og 21" alufælge. Som standard vil Polestar 3 indeholde i alt fem radarenheder, fem eksterne kameraer og tolv eksterne ultrasoniske sensorer for at understøtte de adskillige avancerede sikkerhedssystemer.

Closed-loop driver-monitoring-kameraer

Indvendigt vil kameraer med eye-tracking teknologi holde øje med førerens øjne og udsende varsler, lyde og endda kunne igangsætte nødstop, hvis teknologien aflæser en distraheret eller uopmærksom fører.

Our awesome features
SmartZone

Under aerofrontvingen er installereet en ‘SmartZone’, der indsamler information fra flere af de fremadrettede sensorer, en varmesensitiv radarenhed og kamera.

Our awesome features
Android Automotive OS

Det indvendige operationelle system er Android Automotive OS, som bliver styret fra en 14.5" skærm i midten. Softwaren forbedres løbende via et OTA-system (over-the-air).

Our awesome features

LÆS OGSÅ