Toyota bZ4X - første dedikerede elbil

Toyota er klar med deres første elbil, der bliver lanceret under mærket, bZ (beyond Zero). Med Toyota bZ4X er der tale om en SUV i mellemklassen, der kan fås med firehjulstræk (AWD) samt i en version, hvor rækkevidden maksimeres med indbyggede solpaneler på taget (Executive Solar tag). Designet bag den nye Toyota bZ4X er et klart statement. Toyota betegner da også selv bZ4X som en bil med et elegant og selvsikkert look, og fremhæver videre kabinens pladsforhold og de hurtigtreagerende køreegenskaber, som nogle af bilens styrker.

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X fås i 3 udstyrs varianter, hvor det mellemste udstyrstrin, Active, fås med tilkøb af en design, premium og AWD pakke. Premiumpakken har hele designpakken samt et JBL lydanlæg. I topversionen, Executive, kommer premiumpakken med, og derudover får man bl.a. sidelister i krom, ventilerede forsæder og fjernstyret parkeringsassistent. Både Active og Executive fås med tilval af AWD, som giver en effekt på 218 HK. Det særlige tilvalg med solcelletag (solar tag) fås alene sammen med bZ4X' topversion, Executive. Data og priser opdateret 23. maj 2023

Toyota bz4X
Essential

Effekt: 204 HK Rækkevidde: 513 km Forbrug: 6,94 Km/kWh FRA 377.990 kr.

Toyota bZ54X
Active

Effekt: 204 HK Rækkevidde: 417-504 km Forbrug: 5,59 - 6.80 Km/kWh FRA 399.990 kr.

Toyota bZ4X
Executive

Effekt: 204 HK Rækkevidde: 416-444 km Forbrug: 5.59 - 6.02 Km/kWh FRA 439.990 kr.

Pristjek på elbiler

Vi følger elbilsmarkedet tæt, og giver dig hver måned en update på, hvordan priserne på elbiler udvikler sig. Se bla. hvordan Toyota bZ4X klarer sig prismæssigt i forhold til andre SUV'er. Du kan desuden få svar på, hvilken bil, der er Danmarks billigste elektriske bil.

Opladning og rækkevidde

Batterikapaciteten er på 71,4 kWh (netto), og giver en rækkevidde på op til 514 kilometer (WLTP) for Essential med forhjulstræk. I topversionen uden tilvag af AWD falder rækkevidden til 416 kilometer. Toyota bZ¤X kan i hjemmelader lade med 11 kW og med lynlader op til 150 kW.

Ladeffekt (AC): 11 kW

Ved hjemmeladning kan du på 2 timer forvente at få fyldt 122 km på batteriet (Essential).

Ladeeffekt (DC): 150 kW

Ved lynladning kan du forvente at nå fra 20-60% på 15 minutter. For Essential vil det i realistiske tal give 167 km rækkevidde.

Læs mere om opladning af elbil

Our awesome features

Find flere elbiler

Alle varianter af Toyota bZ4X kan findes her på elbiil.dk. Smut en tur forbi vores platform, app.elbiil.dk, hvor du kan søge blandt elbiler på det danske marked og sammenligne deres kvaliteter, beregne bilkøkonomi og give din egen vurdering af eksempelvis køreoplevelsen, sædernes siddekomfort og infotainment-systemet. Når du har fundet den eller de biler, du overvejer at købe, kan også finde den billigste ladeløsning.