Volkswagen ID.5

Volkswagen udvider ID.-familien med ID.5, som med sit mere skrående bagparti er kendetegnet ved det nye karismatisk coupédesign. Helt i stil med Audis Q4 Sportback. Den lange akselafstand giver dig tæt på de samme pladsforhold i kabinen, som du kender det fra en væsentlige større SUV. Bilen har potentiale til at begejstre på tre omtåder: ▪️ Det udtryksfulde e-SUV-Coupé design ▪️ Rækkevidde til langturskørsel ▪️ Nyeste generation af software (ID.software 3.0) Den coupéagtige form tager en smule lofthøjde i forhold til ID.4, men ikke mere end 12 mm ved bagsædet. Og med en bagagerumskapacitet på 549 liter, er der heller ikke gået på kompromis med pladsen der.

Image alt

Hvilken SUV-coupe er bedst?

Vi har sammenlignet Volkswagen ID.5 GTX med Skoda Enyaq Coupe iV RS og Audi Q4 e-tron Sportback. Tjek sammenligningen og se hvordan ID.5 GTX klarer sig, når den måles op imod andre stærke SUV-coupe elbiler.

Modelvarianter

Volkswagen's ID.5 er i Danmark introduceret med motorvarianterne ID.5 Pro og Pro Performance samt ID.5 GTX 4Motion, som alle er koblet sammen med et 77 kWh stort batteri, der giver en pæn lang rækkevidden. Lave luftmodstandsværdier og den integrerede spoiler i den aerodynamisk formede bagklap, hjælper yderligere til at opnå god effektivitet og rækkevidde. Herunder gennemgår vi bildata for ID.5 Pro og ID.5 GTX 4Motion.

Volkswagen ID.5 Pro

77 kWh

Motorydelse

174 HK

Rækkevidde

534 km

Forbrug

6.10 km/kWh

Lynladning 20-60%

153 km | 17 min

Bagagerum

549 liter

Hjultræk

RWD

Hvad koster Volkswagen ID.5?

Volkswagen ID.5 blev i foråret 2022 introduceret til det danske marked med en frapris på 389.995 kroner. Men som med alt andet svinger priserne på elbiler også. Med vores pristjek kan du følge prisudvikling på alle elbiler.

Volkswagen ID.5 GTX 4Motion

77 kWh

Motorydelse

299 HK

Rækkevidde

510 km

Forbrug

5.81 km/kWh

Lynladning

8.6 km/min

Bagagerum

549 liter

Hjultræk

4WD

elbiil.dk rater
Volkswagen ID.5 GTX

Vi har været ude og kører en tur i en Volkswagen ID.5 GTX 4Motion, og set på hvordan den klarer sig på køreoplevelse, støjniveau, sæder, udsyn og infotainment system. ID.5 adskiller sig ikke markant fra ID.4, og i sidste ende vil det nok for mange blive reduceret til en smagssag. Er du til coupédesignet byder ID.5 på en anden elegance end du får med ID.4.

Køreoplevelser

Reaktionerne var gode, og trods bilens størrelse var det under prøveturen forholdsvis nemt at komme ind i en smal indkørsel.

Støjniveau

Vindstøjen var overraskende lav. Til gengæld var dækstøjen mere markant, men det hænger nok sammen med modellens 21" dæk.

Sæder

Siddekomforten var rigtig god. Der var ikke behov for store justeringer og sammen med armlæn på forsæder samt god plads på bagsædet giver det topkarakter.

Udsyn

Man sidder højt, hvilket giver et god udsyn fortil. Trods det skrånende bagparti var udsynet bagtil rimeligt.

Infotainment system

Nemt og intuitivt design med hurtige responstid. Headup display med augmented reality fungerede virkelig godt.

Our awesome features

Er Volkswagen ID.5 noget for dig?

På vores uafhængige platform kan du oprette en gratis profil eller login og tilføje en Volkswagen ID.5 til din garage. Book en prøvetur. Oplev om den er noget for dig, og giv den din egen rating. Så husker du bedre din oplevelse.

Vil du holdes opdateret?