Se de forskellige versioner af Volkswagen ID.5

Volkswagen har i oktober 2023 lanceret en opgraderet ID.5 med kraftfuld elektrisk drivlinje, nyt infotainmentsystem og mere udstyr. Det nye infotainmentsystem er forbedret med ny software, kraftigere processor, større touchskærm, intuitiv stemmestyring og premium lydsystem. Det giver en mere avanceret og brugervenlig oplevelse. GTX-modellerne accelererer fra 0 til 100 km/t på 5,4 sekunder, og lynladning kan for modellerne med det store batteri give op til 178 km ekstra rækkevidde på 10 minutter.

First drive
Volkswagen ID.5 GTX

Vi har været ude og kører en tur i en Volkswagen ID.5 GTX 4Motion, og set på hvordan den klarer sig på køreoplevelse, støjniveau, sæder, udsyn og infotainment system. ID.5 adskiller sig ikke markant fra ID.4, og i sidste ende vil det nok for mange blive reduceret til en smagssag. Er du til coupédesignet byder ID.5 på en anden elegance end du får med ID.4.

Køreoplevelser

Reaktionerne var gode, og trods bilens størrelse var det under prøveturen forholdsvis nemt at komme ind i en smal indkørsel.

Støjniveau

Vindstøjen var overraskende lav. Til gengæld var dækstøjen mere markant, men det hænger nok sammen med modellens 21" dæk.

Sæder

Siddekomforten var rigtig god. Der var ikke behov for store justeringer og sammen med armlæn på forsæder samt god plads på bagsædet giver det topkarakter.

Udsyn

Man sidder højt, hvilket giver et god udsyn fortil. Trods det skrånende bagparti var udsynet bagtil rimeligt.

Infotainment system

Nemt og intuitivt design med hurtige responstid. Headup display med augmented reality fungerede virkelig godt.

Our awesome features

Hvilken SUV-coupe er bedst?

Vi har sammenlignet Volkswagen ID.5 GTX med Skoda Enyaq Coupe iV RS og Audi Q4 e-tron Sportback. Tjek sammenligningen og se hvordan ID.5 GTX klarer sig, når den måles op imod andre stærke SUV-coupe elbiler.

Vil du holdes opdateret?